Wat betekent?MASTER OF HRM
Betreffende een geschikte lieden op de juiste plek wint ons moderne bedrijf in onze Nederlandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Ook niet enkel de middelen en services tellen, doch bovenal het menselijk kapitaal kan zijn essentieel. Het betekent het er een omvangrijke, strategische rol wegens HR kan zijn weggelegd.

 

DOELGROEP


U dan ook bezit een afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en gering 5 jaar relevante werkervaring. Binnen de bedrijf werkt u dan ook op tactisch peil en uw werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. De Master HRM is absoluut interessant indien u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur ofwel beleidsmedewerker bent. Ook zodra u dan ook werkt als (autonoom) consultant kan zijn deze HR Master een waardevolle investering.

 

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u niet het juiste opleidingsniveau en wilt u dan ook toch deelnemen? Dan doet u dan ook ons toelatingsassessment. Lees verdere aan dit assessment of neem aanraking op met de opleidingsmanager een persoonlijk en vrijblijvend advies.

 

WERKVORM


Tijdens een Master HRM doet u kennis op, ontvangt u inzicht en ontwikkelt u vaardigheden welke u indien strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u dan hr trainingen ook literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u dan ook af betreffende een individuele hr opleiding post hbo opdracht, gericht op de persoonlijk organisatie.

 

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets voor iedere masterclass van die HR master is hr opleiding post hbo het oplossen aangaande ons bestaand vraagstuk. U dan Zoekopdrachten gerelateerd aan cursus hrm ook gaat in groepsverband ons HRM-geval aanpakken voor een organisatie over ons aangaande de mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook een toepasbaar idee op, uiteraard de bedrijf bezit hier regelrecht voordelig van. In een thesisfase betreffende de Master HRM zal u zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt de strekking betreffende de gehele master aan bod en dit uitgewerkte plan is daadwerkelijk geïmplementeerd in de bedrijf.

 

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Beleven docenten uit een praktijk en professoren betreffende een bewezen staat met dienst begeleiden u gedurende een master human resources. Zij verwezenlijken de juiste vertaalslag over wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en handige vaardigheden en doeltreffend gedrag. De literatuur kan zijn grotendeels Nederlandstalig, maar ook gedeeltelijk Engelstalig.

 

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

 

RESULTAAT


Na dit afronden over de Master HRM beschikt u dan ook aan relevante kennis en vaardigheden. U dan ook heeft ons beroepshouding ontwikkeld waarmee Opleiding Master of HRM u op managementniveau succesvol werkt. U weet de toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u succesvol implementeren. De HR-expertise wordt efficiënt ingezet teneinde te aankomen tot voordeligste performance van de medewerkers. Zo draagt de strategisch HRM-beleid optimaal voor aan een organisatiedoelstellingen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Wat betekent?”

Leave a Reply

Gravatar